" Dragostea pentru munte este una dintre cele mai pure si depline. ea nu ne va dezamagi niciodata "

Tură la Cabana Bârcaciu

Ideea acestei iesiri, a pornit intr-o zi de Marti la sedinta, cand dupa ce am discutat cele importante pentru buna desfasurare a clubului, ne gandeam la ce o sa facem in saptamana urmatoare impreuna cu membrii asociatiei cand Yoyo a venit cu propunerea ca pentru vineri sa facem o tura undeva la munte. Eu am propus Cabana Barcaciu si ceilalti membrii au fost de-acord. A doua zi, dupa ce am sunat la cabana am aflat ca pentru weekend-ul in care vroiam noi sa mergem sunt ocupate toate locurile. Atunci, Yoyo a venit cu propunerea pentru o tura in Harghita Madaras dar nici aici norocul nu a fost de partea noastra. Si totusi ambitiosi din fire, ne-am propus sa iesim totusi la o plimbare pana la cabana Barcaciu ,, ‘om vedea apoi ce va fi… ,, ne-am zis noi.

Vineri foarte de dimmineata, pe la ora 4:00 ne intalnim in formatia: Cata , Yoyo si Razvan, tacuti si somnorosi ca de dimineata, fara prea multe bagaje luam drumul spre Avrig apoi spre Pensiunea Poiana Neamtului. Aici, lasam masina in parcarea pensiunii, ne echipam cu singurul rucsac, un aparat foto si mult chef de drumetie si pornim la pas spre cabana. Drumul ni s-a parut usurel avand in vedere faptul ca nu am avut bagaje deci, in aproximativ 2 ore de urcus ajungem la cabana unde suntem intampinati intr-un mod placut de cateii de la cabana bucurosi si cu chef de joaca. Dupa vreo 2-3 ore de odihna, ceai sau ceai cu rom, parasim cabana cu gandul ca la intoarcere sa cautam o comoara de Geocaching dupa informatii gasite pe site. Asa ca dupa cateva scurtaturi de poteca, aproape de locul care se numeste Belvedere cautand putin, apare bucuria si asa am mai adaugat una mica la palmares. Dupa ce o punem cu mare grija la loc, ne continuam drumul spre casa dar un inainte de a ne opri si pe la Cetatea de la Slimnic unde tragem cateva poze dupa care incheiem iesirea de sambata la o bere, povestind despre iesirea de a doua zi pe barajul Ighisului la un gratar.

 

 

Tags:

yoyo

Pasionat şi împătimit de natură şi munte, doresc să cunosc cât mai multe locuri frumoase mai ales de la noi din ţară şi, de asemenea, să-i ajut şi pe cei care îşi doresc acelaşi lucru să îşi realizeze visele.

Adaugă un comentariu